Siemka,mimo paru dni juz na forum dopiero teraz sie przywitam-moze przez to ze jak najszybciej chcialem zaczac grac,nie wiem:P Takze witam wszystkich, szczegolnie tych grajacych na CW moze sie spotkamy?
Ps Macie jakies gildie, party z wolnym miejscem (21lvl merc-ciagle rosnie).Pozdro!
_________________ ''I aint no superstar,
I'm just like you were
There's no spotlights shining on me.
I aint no superstar,
I'm just like you are
Don't need no diamonds or anything
I do my own things,,
MarcusReed napisał/a:
Żal ci pupke ściska, zę nie masz takich wtyczek co ;d ;d gdzie nie wejde mam za free ;ppp
Sorki ze tutaj pisze, ale jakos rzadko moge spotkac polakow na servie,jedynie gildie wsciekle psy, ale czlonkowie gildii afcza we flaris i nic nie moge sie dowiedziec o polakach itp.
Ma ktos lvl kolo 30 by moc razem expic?
Jest jakas gildia ktora mnie przyjmie z 25(juz prawie 26)lvl ?
Sorki ze tutaj pisze, ale jakos rzadko moge spotkac polakow na servie,jedynie gildie wsciekle psy, ale czlonkowie gildii afcza we flaris i nic nie moge sie dowiedziec o polakach itp.
Ma ktos lvl kolo 30 by moc razem expic?
Jest jakas gildia ktora mnie przyjmie z 25(juz prawie 26)lvl ?
Popytaj w PiekielnychWojownikach (moja pierwsza polska gildia ;P), ostatnio się reaktywowali, może cie przyjmą.
Ale po co gildia na tak niskim poziomie? 30 Lvl nie mam, ale lada dzień... :) Jak narazie 20 Assist, chętnie z tobą poexpi, GH, albo, może jakiś duel? :))