I haven't been playing for a long time. Unfortunately I lost my password to this account.
I wanted to use password recovery option but It says "The account has been deleted".
Can you check it out if this account is deleted or not?
Mam problem z e-mailem, dokładniej został usunięty przez nie logowanie się na niego rok, z schematów na pierwszej stronie wybrałem oczywiście ten: Usunięte konto mailowe. Jednak, konto założyłem dawno i nie pamiętam wszystkich informacji do wypełnienia schematu. Posiadam tylko:
-ID
-adres starego e-mailu
-adres nowego e-mailu
Problem mam z tym:
1) IP - posiadam neostradę więc jest zmienne :/
2) Account Holder - nie pamiętam co tam wpisałem (możliwe, że swoje imię i nazwisko ale pewny nie jestem)
3) Secret question - jak powyżej (o ile w ogóle było coś takiego do wypełnienia)
4) Secret Answer - jak powyżej (o ile w ogóle było coś takiego do wypełnienia)
5) Data powstania konta - ok 3-4lat temu nie wiem dokładnie, ktoś wcześniej pisał że można to sprawdzić po zalogowaniu się na gp.com, otóż nie mogłem nigdzie znaleźć tej informacji (szukałem w My Account --> Profile Info oraz w Account Info).
Odnośnie problemów nr. 2/3 zastanawiam się czy można je gdzieś sprawdzić (gdybym znał pytanie, prawdopodobnie domyśliłbym się odpowiedzi), naprawdę potrzebuję zmiany tego e-mailu na działający a wiadomość do gp będę pisał pierwszy raz, proszę o wszelką pomoc, rady czy wskazówki. Lecz przede wszystkim interesuje mnie wiadomość czy mam jakąkolwiek szanse na powodzenie (tzn zmiane e-mailu). Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.