Witam. Mam 14 lat i uczęszczam do klasy 2 gimnazjum w Sochaczewie. Od czasu do czasu gram w cs'a, czy też słucham muzyki :P We Flyffa gram od niedawna, zacząłem przed wakacjami, jednakże miałem ponad miesięczną przerwę ;< Namówił mnie kolega z klasy, który pokazał mi flyffa :P Co do postaci:
Magik [=> Ele] misza [lvl 66+]
Build: Sam dobrze nie wiem, mam nadzieję że starczy w okolicach 100 STA :P Reszta INT
Eq: Zaczynałem praktycznie od 0, dostałem jedynie trochę kasy od kumpla na początkowe levele. Łatwo nie było. Moją sytuację finansową poprawił trochę event, w którym dropiły pumpkinsy. Mimo wszystko dalej nie jestem zadowolony z mojego ekwipunku:
*Forgiel Helmet
*Forgiel Suit
*NPC Rękawiczki i łapciochy
*G.Staff +4 (bodajże)
Assist [=> RM] MiszaRM [lvl 51+]
Build: Trochę w STA, trochę w INT z naciskiem na INT, mam nadzieję że dam radę później udźwignąć CW :)
Eq: Bez podniety. Nie wkładam zbyt dużo kasy w tą postać, zainwestowałem tylko w Shuranda na 60lvl, a latam ze stick'iem i leczę just 4fun :P Ekwipunku wymieniał na chwilę obecną nie będę, gdyż wstyd... ;<
No i jest jeszcze Assist, o ile pamiętam 25lvl. Gram na nim dla rozluźnienia :)
Aktualnie najwięcej gram 'na miszy'. Trzeba wbić wreszcie ten 65lvl i tutaj dopiero zacznie się prawdziwa zabawa. Na Assista wbijam, gdy jest potrzeba buffnięcia/leczenia kogoś.
Oczywiście gra nie miała by sensu, gdybym grał sam Towarzyszy mi wierny brat, ma nick Bigos :P Trzymamy razem kasę oraz expimy ;P
To byłoby chyba na tyle, proszę o pisanie (ewentualnych :D) uwag dot. moich postaci :P Dzięki za uwagę.
Ostatnio zmieniony przez misza Pią 06 Lis, 2009, w całości zmieniany 1 raz