Chciałem przywitać się z wami mam zamiar spędzić dłuższy czas przy tej grze. Z racji że mam ferie powrócę do starej miłej gry. Grałem Bj 58 ale złapałem hacka ;p
Teraz mam zamiar zacząć Bp lub Blade lub Elementorem. Jak możecie dajcie wskazówkę również kim :)
Jedyny Nanek to ja ! :< jeszcze na starym forum miałem ten nick ale mniejsza o to..
Ja moim Nankiem gram bladem 82 lvl własny build podchodzący pod CW.. Gra się super ale jest drogi.. Lawolf ofc
Polecam Ci zrobić bpka 1v1 na gluta i gh i jeżeli Ci się spodoba kontynuuj nim grę a jeżeli Ci się nie spodoba to zarób na glucie i gh z 200-300m i możesz spokojnie grać blade i elementorem bez obaw ;) Bo szczerze mówiąc to blade do 95 lvl jest najtańszą postacią chyba ;) Recorn czysty łącznie z 5-10m, x2 taytry to 7m ea i możesz spokojnie grać, a jak kupisz recorna +3 2/2 chociaż to biegasz z nim do 90 lvl :)
Pomógł: 19 razy Dołączył: 01 Sty 2008 Posty: 212 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 06 Lut, 2010
gh - gianthunt czyli zabijanie giantow :)
glut - musherlizer czy jakos tak w saint moring w dungeonie na pustyni 65 lvl giant wyglada jak duzy gremong respi sie co minute czy dwie...
SheeN Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Kwi 2009 Posty: 65
Wysłany: Pon 08 Lut, 2010
no to rosnie mi rywal xD jako przedstawiciel bp 1n1 dam Ci rade, badz bardzo cierpliwy i nie zniechecaj sie od 1n1 gdy zaczniesz expic z bladeami na 95+ i wiedząc jak mala cene w porownaniu do Ciebie wydali zeby miec podobny dmg :P Powodzenia ! xD ps. a co do mushelizera to ja na Twoim miejscu bym sobie darowal i wbil jak najszybciej jak najwiekszy lvl bo po 110+ a nawet 100+ kazdy gigant w 30 minut da wiecej niz mushelizer na caly dzien :P