Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 pomoc Magic i Questy (jestem tu nowy i proszę o pomoc)
no tak mam narazie 10 lvl i chce grac magiciem ... czytalem rozne tematy na tym forum ale nic nie rozumiem o.O
1.to tak jak mam rozdawac skille
2.jakiego magica wybrac
3.od kogo mozna miec questy
4.i jak rozdawac takie jak Def sila itp
prosze o jak najprostrza odpowiedz :D
Do 15 lvla nie rozdawaj w żadne skille tylko dodawaj wszystkie punkty umiejętności w STR (aby je rozdać klikasz H, a następnie + przy STR)
Sam musisz wybrać jaką postać chcesz mieć na 60 lvlu. Poczytaj poradniki, po oglądaj filmiki i wybierz. Później poszukaj w jakie skile dawać do danej postaci i graj ;p Te najczęściej brane skile są od (Quest Office). Jedna taka postać jest w każdym mieście ;] Wystarczy poszukać.
Można, ale się nie opłaca. Na 15 lvl dostaniesz Re-Skilla, ale lepiej zostawić go na później.
Zrób nową postać, żeby nie stracić tych kilku pkt użytych w nieprzydatne skille.
@Down
Nie, chodzi o te które masz pod K.
utknelem na desce i deske selnelem co mam zrobic?
max60v napisał/a:
wyglondam jak kupa za krzakiem
Ostatnio zmieniony przez Qjon Sob 06 Mar, 2010, w całości zmieniany 2 razy
[ Dodano: Sro 10 Mar, 2010 ]
jak chcesz władać żywiołami zostań Elementorem(Element - z ang. żywioł) i używaj staffów(dwuręcznych kosturów) a jak wolisz opanowywać umysły wrogów to zostań Psykeeperem i używaj wandów i shieldów (jednoręcznych różdżek i tarcz) Psykeeper po 60lvlu zamiast biegać ,lata pół metra nad ziemią :D jak chcesz być H&R (Hit and Run polega na spowolnieniu stwora ucieknięciu i atakowaniu ,szybko expi)trzeba mieć trochę zręczności i na mniejszym levelu często pada nie polecam ci jak zaczynasz grać. To później :) wszystkie skille sa opisane w poradnikach