Pomógł: 4 razy Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 341 Skąd: Daleko stąd
Wysłany: Wto 11 Mar, 2008 jak kupić gPotato
Co zrobić aby stać się szczęśliwym posiadaczem itemków z Cash Shopa? Zgłosić się do giantsSlayera :)
Jeżeli chcesz kupić coś z naszego flyffowego sklepiku powinieneś / powinnaś:
1. Skontaktować się ze mną pisząc Prywatną Wiadomość (PM) i poinformować mnie o tym fakcie.
2. Otrzymasz mój numer konta bankowego.
3. Przelewasz pieniążki (o nich za chwilę), lub wpłacasz na poczcie bezpośrednio na moje konto bankowe.
4. Otrzymujesz wybrane itemki.
Parę słów o przelewach pocztowych.
Więc: idziesz na pocztę i prosisz o druk wpłaty na konto bankowe. W odpowiednie rubryki wpisujesz nr konta, moje imię i nazwisko, kwotę. Płacisz pani na poczcie odpowiednią kwotę (zapewne powiększoną o prowizję poczty) i czekasz aż pieniążki dojdą. Trwa to z reguły 1-2 dni.
Nie potrzebuję loginu i hasła do Twojego konta. Nie będę się na nie logował! gPotato kupuję wyłącznie na swojej postaci i przesyłam wybrane CS itemki jako 'gift'. W ten sposób wszystkie łącznie z bonusowymi znajdą się od razu w twoim plecaczku.
Dla przykładu:
Kupujesz 1000 gPotato i chcesz na początek dwie paczki Scroll of SProtect (2 x 400GP). Otrzymujesz paczki scrolli a pozostałe 200 GP czeka "zdeponowane w banku". Wszystkie gPotato są Twoje. Jak je wykorzystasz - zależy od Ciebie. Nie musisz kupować śmieci tylko po to żeby wykorzystać 1000GP w całości. W następnym miesiącu (lub np. za pół roku) możesz dołożyć kolejne 1000 i będziesz miał(a) 1200GP.
Ile za ile czyli słowo o pieniążkach:
gPotato sprzedawane jest w "paczkach" po 1000 a równoważne jest to 40 PLN.
Dla przydkładu:
Kupujesz 1000 gP - płacisz 40 PLN
Kupujesz 3000 gP - płacisz 120 PLN
Itemki kupuję po wcześniejszym dodaniu Ciebie do Friendsów, dzięki temu zakupy pojawiają się od razu u Ciebie.
Jakie itemki i za ile GP mogę kupić:
Odwiedź stronę http://flyff.gpotato.com zakładka "STORE". Sprawdź jakie aktualnie itemy można kupić i za ile. Jeżeli czegoś nie ma sklepie - nie można ich kupić.
Zapraszam Flyffowiczów z każdego serwera (nie tylko Lawolf)
Udanych zakupów!
UWAGA:
Jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią zakupów możesz dokonać tylko po uprzedniej zgodzie opiekuna prawnego.
Ostatnio zmieniony przez admin Pon 08 Lut, 2010, w całości zmieniany 20 razy